Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een dag A/B van M.S.

16 april 2015 vanaf 09:00 uur

Opnieuw welkom aan boord van de Waterpoort! Zoals ieder jaar weer een welkome afsluiting van de winterse periode en het begin van de zomer.

Opnieuw welkom aan boord van de Waterpoort! Zoals ieder jaar weer een welkome afsluiting van de winterse periode en het begin van de zomer.Vele jaren werd dit werkelijk kracht bijgezet door het zomerse weer op onze vaartocht; vele jaren hebben we op het achterdek kunnen genieten van een heerlijk zonnetje. Echter vorig jaar liet dit zonnetje helaas verstek gaan. We hopen nu op ons gunstig gezinde weergoden. Vaak ook passagieren na het diner in de zon. We hopen dat het weer ons nu niet in de steek zal laten en gaan er van uit dat we kunnen passagieren. Graag nodigen we u hiervoor uit! Het uitgebreide vaarprogramma voor een reis door het uitgestrekte waterrijke gebied van de gemeente De Fryske Marren, wordt in februari aangeboden door de vrijwilliger die bij u de antwoordformulieren voor intekening aan de activiteiten ophaalt.Deze tocht wordt, zoals u reeds van ons gewend bent, georganiseerd in samenwerking met de Zonnebloem afd. Echten e.o. & Woudsend.Voor een volledig verzorgde reis, inclusief diner


Anjo Dekker

0513-432193
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?