Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionale Vakantieweek

18 mei t/m 23 mei 2015

De Rijp is een prachtig vissersdorp. Met zijn huizen in Zaanse stijl en traditionele houten gevels, grachtjes en smalle straatjes.

De Rijp is een prachtig vissersdorp. Met zijn huizen in Zaanse stijl en traditionele houten gevels, grachtjes en smalle straatjes.En dat middenin een oer-Hollands polderlandschap met ontelbare vaarten en sloten. Ook te verkennen met rolstoel- toegankelijke rondvaart- en fluisterboten.Tevens is een vast onderdeel van het verblijf in. De Rijp een optreden van een entertainer en een busexcursie.                    Twee deelnemers vanuit St. Nyk kunnen zich hiervoor inschrijven via de Coördinatie Activiteiten van onze afdeling. Wij dragen de kandidaten voor bij de vakantieorganisatie. Bij intekening boven het maximale aantal deelnemers aan deze reis wordt een reservelijst aangelegd die wordt gehanteerd bij eventuele annuleringen.  Ook staat er voor de maand augustus een vakantieweek gepland. Deze is in Wapenveld van 23 t/m 28 augustus 2015. Over deze vakantie het volgende: Zie hiervoor onder de maand augustus. 


Anjo Dekker

0513-432193
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?