Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Maria Dohmen 40 jaar vrijwilliger bij De Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Afgelopen woensdag 7 september was de jaarlijkse vrijwilligersavond van de Zonnebloem afdeling Sint-Oedenrode.

Deze avond is bedoeld om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Dit jaar was de avond bij Ahrend.

Bij binnenkomst was er koffie met gebak en na een korte inleiding, over de geschiedenis van Ahrend, kregen we een rondleiding door de fabriek. Iedereen was enthousiast, ook omdat niemand wist hoe groot de fabriek eigenlijk was.

Na de rondleiding was er een hapje en een drankje en een mooie gelegenheid om 4 jubilarissen in de (zonne)bloemetjes te zetten. In het bijzonder Maria Dohmen omdat ze al 40 jaar vrijwilliger is en zeer actief betrokken bij activiteiten. Ook zat zij 28 jaar in het bestuur.

Marit Kunnen, van de provincie, was speciaal gekomen om Maria een gouden speldje te overhandigen.

Jos Lauwen, Truus van Rooij en Nelly Kreijveld werden onderscheiden voor hun 10 jarig jubileum. Na de cadeaus, bloemen en felicitaties, werd er nog gezellig nageborreld.

Namens de Zonnebloem afdeling Sint-Oedenrode, willen we Ahrend hartelijk danken voor de gastvrije avond en Jos Lauwen voor de geweldige organisatie.

Alex Dieben

06-13469277
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?