Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerst Brunch.

kerst-brunch-ebf5b8f4-40c1-47b9-8faa-a30710804212

18 december 2019 van 11:30 - 14:30 uur

Een jaarlijkse traditie, nu in de prachtige ambiance van Oos Zittesj Hoes die altijd veel belangstelling geniet.

Op woesndag 18 december zal er weer een uitgebreide lunch worden verzorgd. Een Koud / Warm buffet met een scala aan gerechten. Een heerlijk voorgerecht en het nagerecht worden aan tafel geserveerd.

Een sfeervolle lunch in een feestelijke omgeving. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en er is plaats voor een beperkt aantal gasten. Op tijd reserveren is dus noodzakelijk.
U kunt zich opgeven bij uw vrijwilliger of het bestuurslid activiteiten.

Met een passende muzikale omlijsting staat deze middag garant voor genieten.

Oos zittesj hoes opent haar deuren om 11:00 uur om u welkom te heten.

Locatie: Oos Zittesj Hoes.

Eigen bijdrage: € 27.50 inclusief consumpties en koffie.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk