Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jan Linders steunt de Zonnebloem in 2017

Zonnebloem afdeling

Jan Linders Sittard, Industriestaat 19, heeft de Zonnebloem gekozen als goed doel voor 2017. De opbrengst is geheel voor de Zonnebloem. KOOP NONNEVOTTEN EN STEUN DE ZONNEBLOEM.

De lokale Zonnebloem krijgt de gelegenheid zich te presenteren in de winkel en zal door middel van speciale verkoop acties geld inzamelen voor de Zonnebloem afdeling Sittard Stad en de Zonnebloem Sittard West.

​Een groot aantal vrijwilligers van beide afdelingen zullen op verschillende zaterdagen actief zijn om een mooie opbrengst te realiseren die dan geheel ten goede kan komen aan de gasten in deze 2 afdelingen.

De opbrengst van iedere zaterdag actie zal door Jan Linders worden verdubbeld. Een geweldig initiatief.​

Kom langs bij Jan Linders en steun de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West.

​Er zijn 6 zaterdagen waarop we iedereeen van harte welkom heten.

Hans Minkjan

06-51272936
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk