Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wafel verkoop bij Jan Linders een geslaagde actie.

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 11 maart organiseerde de Zonnebloem afdeling Stad samen met de afdeling West wederom een verkoopactie bij Jan Linders in Sittard. Bijna 500 wafels werden verkocht.

De tweede actie van de Zonnebloem Sittard Stad en West stond in het teken van de verkoop van zelf gebakken wafels.

​De vrijwilligers hebben hun beste beentje voorgezet om zelf prachtige en prima smakende luikse wafels te bakken en deze in grote aantallen verkocht.
​De sponsoractie in samenwerking met Jan Linders was wederom een succes met een mooi resultaat dankzij de verkoop van bijna 500 wafels.

​Vele vrijwilligers hebben in de winkel voor een enthousiaste verkoop gezorgd en dankzij het er plaatse maken van deze lekkerij namen vele bezoekers van de supermarkt van de gelegenheid gebruik om zich eens te trakteren.

​Het verkoopresultaat van deze geslaagde middag werd door de Jan Linders Supermarkt nog eens verdubbeld en de totale opbrengst van deze middag kwam geheel ten goede aan beide Zonnebloem afdelingen.

​De volgende actiemiddag zal worden georganiseerd op zaterdag 8 april en we hopen weer veel bezoekers te kunnen verrassen met een leuke paas surprise.

 

 

 

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk