Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aardbeien actie Jan Linders groot succes

Zonnebloem afdeling

Jan Linders heeft landelijk een aardbeienactie gehouden waarvan een deel van de verkoop bestemd was voor het locale goede doel. De opbrengst was landelijk ruim € 24000.00

Het Jan Linders Fonds heeft met de activiteit "Onze Trots Aardbeien" een enorm bedrag kunnen doneren aan de verschillende goede doelen.
​Voor de Zonnebloem Sittard Stad die in samenwerking met de Zonnebloem Sittard West heeft deelgenomen aan de verkoop van de bakjes aardbeien in de Jan Linders Sittard was ook een fraaie opbrengst.

​Wij mochten bijna € 540.00 ontvangen door deze actie die 1 week heeft geduurd. ​Dankzij deze geslaagde actie kunnen we ons vrijwilligerswerk op een gezonde basis blijven voortzetten.

​In het najaar van 2017 zullen nog een 3 tal acties samen met Jan Linders worden opgezet.
​Wij bedanken iedereen die ons via deze locale acties heeft ondersteund.​
 

 

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk