Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwsbrief augustus 2013

Zonnebloem afdelingsnieuws

De zomervakantie loopt alweer ten einde en daarom willen wij u via deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van een aantal wetenswaardigheden over de Zonnebloem activiteiten in de komende maanden.

Een groot aantal gasten heeft inmiddels deelgenomen aan de eerdere activiteiten en er staan wederom een groot aantal leuke zaken op het programma waar u zich voor op kunt geven.De eerste activiteit is op dinsdag 17 september in de sociëteit. Een wervelende dia show als combinatie van beeld en geluid door Guus Reinartz met als titel; Limburg dag en nacht in detail. Een nieuwe presentatie over onze geboortestreek die in detail het licht, de architectuur, natuur, mensen en cultuur weergeeft zowel bij dag als nacht.Aanvang om 14.30. De eigen bijdrage bedraagt voor deze geheel verzorgde middag € 3.00 per persoon. Opgave via uw vrijwilliger of bij Jan van Eeten. (046-4111522)Op dinsdag 22 oktober wederom in de sociëteit staat de toneelgroep Weert garant voor een luchtig blijspel in dialect.Zij spelen een prachtige toneelvoorstelling in 3 bedrijven die garant staat voor kwaliteit en plezier.De aanvang is om 13.30 en de middag zal tot circa 16.30 duren. Voor € 3.00 eigen bijdrage per persoon een gezellige en ongedwongen middag uit. Opgave via uw vrijwilliger of bij Jan van Eeten. (046-4111522)Zondag 22 november zal voor de 6e keer door de Regio het bijzondere Leyenbroek Concert worden georganiseerd in de Kerk van Leyenbroek aan de Leyenbroekerweg. Een gewaardeerde en bijzondere activiteit waarvoor u zich niet hoeft aan te melden. U kunt op eigen gelegenheid naar het concert toe en er zijn geen kosten aan verbonden. Om het geheel mogelijk te blijven maken is een vrijwillige bijdrage altijd welkom.Aanvang concert om 15.00 met als gepland einde om 17.00. We wensen iedereen een fijne muzikale middag.Op donderdag 7 november heeft u als gast van de Zonnebloem de mogelijkheid om de generale repetitie bij te wonen van de Sittardse revue. Dit jaar zal het verhaal van de revue zich afspelen rondom het project de LIGNE, beter bekend onder de naam “de Dobbelsteen”. Meer dan genoeg mogelijkheden om hierin recente gebeurtenissen uit het Sittardse en omstreken, verpakt in een mooi stukje hilariteit, ten tonele te voeren. Het wordt verrassend, vernieuwend..… maar ook vertrouwd en zéker ouderwets lachen, héél véél lachen, ook als u niet in Sittard woont!De voorstelling vindt plaats in de Stadsschouwburg en begint om 20.00 uur. De speciale Zonnebloem prijs voor onze gasten bedraagt € 10.00 per persoon. De normale prijs voor de voorstellingen in November bedraagt € 24.50 per persoon.Kaarten voor deze speciale voorstelling kunnen allee worden besteld bij Jan van Eeten. Tel;. 046-4111522Noteer nu ook alvast in de agenda:Dinsdag 17 december onze jaarlijkse kerstbrunch, Woensdag 18 december een gratis kerstconcert van het DSM koor in de Hanenhof, en dat op 29 januari 2014 er voor de 5 keer een seniorenzitting zal worden georganiseerd in samenwerking met de Marotte, die dan ook hun 12x11 jarig bestaan zullen vieren.We kunnen iedereen weer een heel bijzondere middag presenteren met o.a. de bekende Sittardse groep Kartoesj, een geweldige buut en optredens van diverse lokale artiesten. € 13.50 per persoon.

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk