Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwsbrief Voorjaar 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Alle wetenswaardigheden over de komende activiteiten waaronder de Dia presentatie van Guus Reinaertz, de Dagboottocht op de Maas, Entertainement met Michel Coenen en het bezoek aan Bokrijk

Het voorjaar is begonnen en dus een prima gelegenheid om u als gast van de Zonnebloem Sittard Stad te informeren over de activiteiten die we de komende maanden voor u hebben georganiseerd. In ons programmaboekje en op onze website is het complete overzicht van 2015 beschikbaar.

Via deze nieuwsbrief willen wij graag enkele bijzondere activiteiten bij u onder de aandacht brengen.

14 APRIL: DIA PRESENTATIE “DE MOEZEL”

Guus Reinartz staat nog altijd garant voor hoge kwaliteit van zijn boeiende dia presentaties.

Vorig jaar kon de presentatie niet doorgaan en daarom hebben we zijn fraaie presentatie over het leven langs de Moezel weer opgenomen in ons programma.

Op dinsdag 14 april bent u van harte welkom vanaf 13.30 tot 16.30 in de Societeit. De kosten bedragen € 3.00 per persoon inclusief consumpties. U kunt zich opgeven via uw vrijwilliger of bij Jan van Eeten, 046-411.15.22

19 MEI: DAGBOOTTOCHT OP DE MAAS

Op dinsdag 19 mei is de afvaart in Buchten om 10.00 uur voor deze geheel verzorgde dagtocht. Na eerdere successen met deze fraaie panoramaboot van de Veerman wederom op het programma. Varend over de maas met uitzicht over de steeds wisselende landschappen. Ontvangst met koffie en vlaai, een luxe 3 gangen lunch, uitstekende service en bediening zorgen voor een ontspannen dag waarvan u lang kunt nagenieten.

De eigen bijdrage voor deze geheel verzorgde dag inclusief boottocht, lunch, koffie en vlaai bedragen € 37.50 per persoon.

Bij voldoende belangstelling kan collectief vervoer worden geregeld naar de plaats van afvaart en aankomst. Kosten € 6.00 pp.

Er zijn slechts beperkte plaatsten beschikbaar en vol is vol, dus wacht niet met aanmelden voor deze dag bij uw vrijwilliger of Jan van Eeten.

23 JUNI: ENTERTAINMENT MIDDAG MICHEL COENEN

Michel is een zanger en entertainer voor senioren die u zal verrassen met een energiek optreden en persoonlijke aandacht.

Dinsdag 23 juni vanaf 14.00 uur zal hij u in de Societeit op een humoristische manier trakteren op voor iedereen herkenbare Nederlandstalige muziek vanaf de jaren 50.

Voor deze middag draagt u zelf € 3.00 per persoon bij inclusief consumpties.

U kunt zich nu al aanmelden voor deze gezellige middag bij uw vrijwilliger.

15 SEPTEMBER: BEZOEK AAN BOKRIJK

De eerste activiteit na de zomervakantie is een bezoek aan het openlucht museum in Bokrijk, net over de grens. Maak kennis met heden en verleden in een rustgevende omgeving. Een activiteit die we wegens groot succes herhalen.

Wij zorgen voor vervoer, ontvangt om 10.30 en in de middag koffie met vlaai of een pannenkoek. Vooraf opgeven bij de vrijwilliger. We vertrekken om 10.00 uur en verwachten om 17.00 weer terug te zijn in Sittard. De kosten bedragen € 20.00 pp.

We hopen met dit programma voor al onze gasten iets te bieden en wensen iedereen veel plezier tijdens deze activiteiten.

Met vriendelijke groet, namens alle vrijwilligers en bestuur.

Ruud de Pree, Bestuurslid Communicatie

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk