Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oliebollen voor de Zonnebloem door bakkerij Martens

Zonnebloem afdelingsnieuws

Bakkerij Martens bakt oliebollen voor de Zonnebloem. Een succesvolle actie van de Zonnebloem in samenwerking met Bakkerij Martens die oliebollen bakte voor gasten van de Zonnebloem Afdeling Sittard.

Dinsdag 15 december ontvingen alle zonnebloem gasten die deelnamen aan de jaarlijkse kerstbrunch een zak met verse oliebollen om heerlijk thuis te kunnen nagenieten.
Ruim 400 oliebollen werden door bakkerij Martens in de ochtend vers gebakken waarna ze werden afgeleverd bij de Societeit waar de vrijwilligers ze in zakken hebben verpakt.

Alle 80 gasten en de vrijwilligers konden op deze manier genieten van dit geweldige initiatief.

Bakkerij Martens was blij om aan deze Limburgse Aktie van de Zonnebloem mee te kunnen doen en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de plaatselijke afdeling om de gasten in de december maand iets extra’s te kunnen bieden.
Een actie waarbij er een glimlach op de lippen van de gasten verschijnt die vaak alleen thuis zitten of beperkte sociale contacten hebben. Vaak ook mensen met een beperking die het prettig vinden als ze door een vrijwilliger van de Zonnebloem bezocht worden.

Een zeer geslaagde actie in samenwerking met de echte bakkers waarbij Martens als kwaliteitsbakkerij is aangesloten die voor de gasten en vrijwilligers een mooie start inluidde van de feestdagen.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk