Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Seniorenzitting 2016 vol verrassingen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Fer Naus wint ook bij de postcode loterij, een verrassend optreden van een nieuw Marotte zangduo, bijzondere onderscheiding voor Wim Clerx van de Nonnevotteclub.

Nadat ongeveer 600 gasten door de Vorst van de Marotte en Stadsprins Sander I welkom waren geheten kon worden genoten van een gezellige middag met een keur aan lokale en regionale artiesten.

Een nieuw zangduo gevormd door 2 leden van de Marotte zorgde voor de aftrap met een combinatie van lokale en limburgse liedjes. Met o.a. optredens van jazz dance Swentibold, Chrissy en Monique met de Marotte schlager, zang en dans met basisschool Leyenbroek, de dansmariekes uit Geleen, de kenjerkapel, Clara Zoerbier, de buut van Fer Naus en een swingende afsluiting met W-Dreej zorge weer voor een geweldige middag.

De Nonnevotteclub had er wederom voor gezorgd dat iedereen aan het einde van de middag van een verse Nonnevot kon genieten. Wim Clerx werd  voor zijn vele verdiensten in het vereningingsleven door de Voorzitter van de Nonnevotteclub, dhr. Louis Janssen onderscheiden met het Nonnevotte beeldje.

Fer Naus wist de zaal te boeien met zijn verhaal over het winnen van de postcode loterij met een troostend woord voor de niet winnaars. Een fantastiche en actule buut waar iedereen eens heerlijk heeft gelachten.

Clara Zoerbier had ook de lachers op haar hand met haar liedjes, verhalen en grappen. Ongedwongen genieten met veel ruimte voor plezier. In een bijzondere creatie wist ze op een snelle manier een mooie relatie met Prins Sander I tot stand te brengen.

De middag werd afgesloten met een swingend optreden van W-Dreej. Natuurlijk met een mooie compilaite van hun repertoire en een W-Dreej versie van eerder uitgebrachte en bekende Limburgse liedjes.

De middag werd om 17.45 afgesloten waarbij veel gasten de wens uitspraken om ook volgend jaar weer op de Seniorenzitting 2017 van de partij te mogen zijn.

 

 

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk