Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wijksteunpunten gemeente Afdeling Sittard Stad

Zonnebloem afdelingsnieuws

EEN WIJK­STEUN­PUNT? De gemeente kent zeven wijksteunpunten in Sittard-Geleen die speciaal aandacht bieden aan die mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. In onze afdeling zijn er nu 2.

Iedereen is welkom voor informatie, advies, ondersteuning, ontmoeting of gewoon voor een kopje koffie en wat gezelligheid. Natuurlijk nodigen wij u ook van harte uit om deel te nemen aan een van de vele activiteiten. Alle informatie over de wijksteunpunten leest u hier.

Iedereen is van harte welkom bij de wijksteunpunten voor informatie, advies, ondersteuning en ontmoeting.
In de gemeente Sittard-Geleen zijn zeven wijksteunpunten.
Dicht bij u in de buurt, aanwezig in de wijk: dat is wat we nastreven.

De zeven wijksteunpunten kennen allemaal verschillende openingstijden. Sommige zijn elke dag geopend, en de hele dag. Andere een aantal dagen of dagdelen per week.

Tijdens activiteiten is een wijksteunpunt natuurlijk altijd open. 

WIJKSTEUNPUNT GELDERHOF

Wijksteunpunt Gelderhof ligt aan een pleintje, meteen naast de grote kerk van het Heilig Hart in Overhoven. Met zijn plantsoenen en bankjes is het een mooi en idyllisch plaatje. 
De ontmoetingsruimte zelf is mooi ingericht, met grote ramen rondom waardoor veel daglicht naar binnen stroomt. Het is hier gezellig en licht, dat verlicht als vanzelf het menselijk gemoed. 
Activiteiten worden vraaggericht en voor ieder wat wils aangeboden. Nieuwsgierig geworden? Kom eens bij ons langs, de koffie staat klaar!

WIJKSTEUNPUNT DE OASE

Wijksteunpunt de Oase is gehuisvest  in de kleine zaal van zalencentrum De Oase, Bachstraat 51, Sittard Je stapt vanuit deze ruimte zo het spiksplinternieuwe terras op; heerlijk als de zon schijnt om buiten lekker te genieten.
Direct naast de Oase ligt het BOSS park, een prachtig ‘beweegpark’ met mooi faciliteiten. Deze zijn door iedereen vrij te gebruiken faciliteiten, door jong en oud.  In en rond dit wijksteunpunt is er dus voor ieder wat wils. Op een sportieve manier bewegen of juist  lekker luieren, al dan niet met een lekker kopje koffie of thee binnen of buiten in de frisse lucht ... Kies maar uit.

Voor meer inforamtie kunt u terecht op de website van de gemeente.

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk