Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cursus Rolstoel gebruik voor alle vrijwilligers

Zonnebloem afdelingsnieuws

Donderdag 24 maart 2016 om 19:00 uur en dinsdag 29 maart om 16:00 uur is er in het gemeenschapshuis de Landjwaer,Landweringstraat 112 te Sittard, een voorlichtingsbijeenkomst/cursus rolstoelgebruik.

De cursus zal worden gegeven door Sander van Goethem, fysiotherapeut uit Sittard.

Tevens zal op beide data de zonnebloemauto aanwezig zijn en zal Willem Hennekens een korte presentatie houden voor het gebruik van de aangepaste rolstoelhuurauto voor rolstoel- en scootmobielgebruikers.

De cursus is gratis en voor koffie is gezorgd.

Opgeven van deelname aan een van de twee datums door de vrijwilligers graag aan het afdelingssecretariaat welke deze dan weer kan door geven aan Thera Schepers, secretaris afdeling Ophoven-Leijenbroek.

Aanmelden voor 17 maart met vermelding van de voorkeur datum

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk