Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Samenwerking RK Kerken Sittard en de Zonnebloem Sittard Stad

Zonnebloem afdelingsnieuws

Bij de Zonnebloem en bij de kerk draait het om mensen. Beide organisaties hebben veel punten van overeenkomst. Een samenwerking met een positieve ontwikkeling in het delen van informatie.

De Zonnebloem Sittard Stad en de gezemenlijke Rooms Katholieke Kerken in Sittard gaan samenwerken in het delen van hun informatie.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen en in de kerk draait het om (de relatie van) mensen met God. Het delen van informatie is een positieve ontwikkeling die door beide partijen wordt ondersteund.

​Informatie vanuit de kerk is beschikbaar via het parochieblad wat iedere 6 weken wordt verspreid onder de parochianen. Tevens is er een digitale versie van het parochieblad beschikbaar en is er een informatieve website. Hierop is veel aanullende informatie beschikbaar. www.rk-kerken-sittard.nl

Naast het programmaboekje van de Zonnebloem Sittard Stad is er veel aanvullende informatie te vinden over wetenswaardigheden, activiteiten, bezoekwerk en vrijwilligers op de website van de Zonnebloem. www.zonnebloem.nl/sittardstad

Op de website van de Rooms Katholieke kerken zal informatie beschikbaar zijn over de werkzaamheden en activiteiten van de Zonnebloem afdeling Sittard Stad, inclusief een directe link naar de website van de Zonnebloem.
In het parochieblad zal in algemene zin aandacht worden gegeven aan de Zonnebloem met een verwijzing naar de website.

Informatie over de gezamenlijke RK Kerken is via een directe link op de website van de Zonnebloem beschikbaar voor alle Zonnebloem gasten.

http://www.rk-kerken-sittard.nl

 

 

 

 

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk