Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jan Linders steunt de Zonnebloem in 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Jan Linders Sittard, Industriestaat 19, heeft de Zonnebloem gekozen als goed doel voor 2017. De opbrengst van speciale acties in samenwerking met vrijwilligers is in zijn geheel voor de Zonnebloem

In 2013 werd door de supermarkt keten het Jan Linders Fonds opgericht. Jan Linders wil op deze wijze actief maatschappelijk betrokken zijn en een onderdeel zijn van de omgeving waarin ze zijn gevestigd.

​De lokale Zonnebloem krijgt de gelegenheid zich te presenteren in de winkel en zal door middel van speciale verkoop acties geld inzamelen voor de Zonnebloem afdeling Sittard Stad en de Zonnebloem Sittard West.

​Een groot aantal vrijwilligers van beide afdelingen zullen op verschillende zaterdagen actief zijn om een mooie opbrengst te realiseren die dan geheel ten goede kan komen aan de gasten in deze 2 afdelingen.

De opbrengst van iedere zaterdag actie zal door Jan Linders worden verdubbeld. Een geweldig initiatief.​
Kom langs bij Jan Linders en steun de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West.
​Er zijn 6 zaterdagen waarop we iedereeen van harte welkom heten.

 • 4 februari iets voor carnaval
 • ​11 maart een activiteit met als thema St. Joep.
 • ​8 april een paas verrassing
 • ​13 mei iets bijzonders voor moederdag
 • ​21 oktober een speciale verkoop actie gericht op het Oktoberfeest
 • 16 december een kerst actie met iets lekkers​


​Wilt u meer weten over de activiteiten van de Zonnebloem, of zelf vrijwilligerswerk doen dan vertellen onze vrijwilligers u graag meer en is uitgebreide informatie beschikbaar.

KOM OOK NAAR JAN LINDERS EN STEUN DE ZONNEBLOEM

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
 • Evenementen en festivals
 • Buitenactiviteiten
 • Kunst en cultuur
 • Bezoekwerk