Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jan Linders steunt de Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Jan Linders Sittard, Industriestaat 19, heeft de Zonnebloem gekozen als goed doel voor 2017. Vandaag als thema St. Joep en eigen gebakken wafels.

Een groot aantal vrijwilligers van de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West zullen vandaag weer gezamenlijk actief zijn om een mooie verkoop opbrengst te realiseren die dan geheel ten goede komt aan de gasten in deze 2 afdelingen.

Omdat  St. Joep voor de deur staat zal dit het thema zijn voor deze  Zonnebloem dag. Een groot aantal vrijwilligers zullen wafels met een eigen recept bakken die prima bij de boodschappen passen. Met deze aankoop van een klein bedrag steunt u de Zonnebloem dubbel.

Kom langs bij Jan Linders aan de Industriestraat in Sittard en steun de Zonnebloem afdeliingen Sittard Stad en Sittard West.

De opbrengst van ook deze zaterdag actie zal door Jan Linders worden verdubbeld. Een geweldig initiatief. en hopenlijk met een groot succes.

​Er zijn ook nog 4 andere zaterdagen waarop we iedereeen van harte welkom heten.​

  • ​8 april een paas verrassing
  • ​13 mei iets bijzonders voor moederdag
  • ​21 oktober een speciale verkoop actie gericht op het Oktoberfeest
  • 16 december een kerst actie met iets lekkers​

​Wilt u meer weten over de activiteiten van de Zonnebloem, of zelf vrijwilligerswerk doen dan vertellen onze vrijwilligers u graag meer en is uitgebreide informatie beschikbaar.

KOM OOK NAAR JAN LINDERS EN STEUN DE ZONNEBLOEM

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk