Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aardbeien actie Jan Linders groot succes.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Van 1 tot en met 6 mei doneerde Jan Linders in Sittard voor ieder verkocht bakje aardbeien € 0,50 aan de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West. Een groot aantal klanten steunde deze mooie actie.

In het kader van de goede doelen door het Jan Linders Fonds stond de afgelopen week in het teken van een bijzondere aardbeien actie.

Voor ieder bakje aardbeien wat werd verkocht doneerde Jan Linders € 0,50 per bakje aan de Zonnebloem afdelingen Sittard Stad en Sittard West.
Dankzij een groot aantal verkochte bakje aardbeien en de goede samenwerking kon iedereen terugkijken op een zeer geslaagde actie.

Als extra mogelijkheid om de lokale afdeling van de Zonnebloem te steunen konden de klanten in die week ook de waarde van hun ingeleverde lege flessen doneren.
De statiegeld bon kon worden ingeleverd in de speciale inleverbox.

Danzij deze bijzondere acties die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden bij de supermarkt van Jan Linders is de Zonnebloem Sittard Stad samen met de Zonnebloem Sittard West in het zonnetje gezet.

Na de zomer zal een vervolg worden gegeven aan de mooie samenwerking waarbij de klanten de gelegenheid krijgen om via een leuke actie het lokale doel te steunen.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk