Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM ONTVANGT CHEQUE VAN JAN LINDERS.

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem mocht afgelopen zaterdag een cheque ter waarde van € 3672.00 in ontvangst nemen van Jan Linders Sittard.

Dhr. Eric Gubbels, locatie manager van Jan Linders Sittard, overhandigde de cheque aan vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Sittard Stad en de afdeling Sittard West.
Door de prima samenwerking tussen beide Zonnebloem afdelingen en Jan Linders kon dit geweldige resultaat worden bereikt.
Iedere Jan Linders supermarkt steunt een lolaal doel en via het speciaal hiervoor opgerichte Jan Linders Fonds wordt de bijdrage aan het goede doel beschikbaar gesteld.

Vrijwilligers van beide Zonnebloem afdelingen hebben in de eerste 6 maanden van dit jaar verschillende acties opgezet om geld in te zamelen. De verkoop van Nonnevotten en pindarotsjes waren een groot succes, ook werd een groot aantal zelf gebakken wafels verkocht. Jan Linders had een aardbeienactie waarbij van ieder verkocht bakje aardbeien een bijdrage beschikbaar werd gesteld voor de Zonnebloem afdelingen.

Dankzij deze acties kon een groot bedrag worden opgehaald. De opbrengst werd door Jan Linders verdubbeld waardoor de Zonnebloem dit mooie bedrag in ontvangst mocht nemen. Door deze extra bijdrage kan de Zonnebloem mooie activiteiten voor de gasten blijven organiseren.

De actie met Jan Linders zal na de zomervakantie worden voortgezet met verschillende leuke acties in Oktober, November en December. Zo kunt u de Zonnebloem blijven steunen.

 

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk