Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem gasten met Zuid Lease naar Gaia Park

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zuid Lease verzorgde een bijzonder uitstapje met gasten van de Zonnebloem Sittard Stad naar het Gaia Park. Maatschappelijk ondernemen in optima forma.

​Op woensdag 27 september vertrokken ruim 20 gasten met de bus naar het Gaia Park.
​Zuid Lease organiseerde in samenwerking met onze afdeling een geweldig uitje voor gasten van de Zonnebloem Sittard Stad met een fysieke beperking. De medewerkers van Zuidlease zorgden voor een prachtige dag.
​Dankzij hun enthousiasme, het duwen van de rolstoelen, begeleiden van de gasten, de zorg voor een hapje en een drankje werd het een onvergeetelijke dag.

​Een sterk staaltje teambuilidng als onderdeel van maatschappelijk ondernemen. Een mooi voorbeeld van maatschappelijke inzet door gedreven medewerkers van een Sittardse onderneming waardoor de Zonnebloem Sittard Stad een groep gasten een bijzondere middag heeft kunnen bieden.

​Alle deelnemers spraken hun dank en waardering uit voor de geweldige inzet van de directie en medewerkers van Zuid Lease om deze middag tot een succes te maken. 

 

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk