Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem auto in 2018

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ook dit jaar blijft er in Sittard en omgeving een Zonnebloem auto beschikbaar voor onze gasten.

Ook dit jaar blijft er in Sittard en omgeving een Zonnebloem auto beschikbaar voor onze gasten.

 

Ook dit jaar blijft er in Sittard en omgeving een Zonnebloem auto             beschikbaar.
Een comfortabele rolstoel auto die zorgt voor flexibele mobiliteit voor een betaalbare prijs van  € 40.00 per dag.

De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (incl. chauffeur) airco  en ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.

Door deze vorm van vervoer aan te bieden geven we de gasten de kans om in alle vrijheid op pad te gaan.

Maak je gebruik van een rolstoel of scootmobiel dan kun je nu zelf bepalen waar en wanneer je ergens naar toe wilt gaan.

Voor meer informatie: kijk op onze website of bel met het secretariaat van de afdeling.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk