Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Genieten bij de jaarlijkse kerstbrunch.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een groot aantal gasten heeft op dinsdag 12 december kunnen genieten van een uitgebreide Kerst Brunch. Geheel verzorgd en met een extra verrassing voor alle gasten.

Dinsdag 12 decdember hebben ruim 70 gasten weer deelgenomen aan de kerstbrunch. Een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten zorgde voor een ruime keuze aan lekkernijen.

Samengesteld door onze vaste cateraar; Een Kwestie van Smaak die met zijn team voor een hoge kwaliteit van alle gereachten had gezorgd. Verzorgd door de vrijwilligers kregen de gasten een heerlijke kop soep geserveerd en werden de gasten geassisteerd bij het kiezen van hun warmew gerechten.

Voorzien van een heerlijk glas wijn of een drankje naar keuze tijdens de maaltijd werd de brunch afgesloten met een heerlijk nagerecht en een kopje koffie.

Dankzij de bijzondere actie van Jan Linders en in samenwerking met de Zonnebloem afdeling Sittard konden de gasten worden gertracteerd op iets bijzonders.
Door de opbrensgt van de actie in de Jan Linders winkel kregen alle gasten € 10.00 terug van hun eigen bijdrage. Een echte surprise die door de gasten bijzonder werd gewaardeerd. 

De Zonnebloem Sittard Stad dankt Jan Linders voor de bijdrage en de prettige samenwerking. Een mooie actie waarmee we onze gasten iets extrta's hebben kunnen bieden.

Bestuur en vrijwilligers wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk