Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rolstoel beschikbaar voor tijdelijk gebruik.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Heeft u voor 1 of 2 dagen een rolstoel nodig dan kunt u deze ook huren.

Heeft u voor 1 of 2 dagen een rolstoel nodig dan kunt u deze ook huren. Het vergroot uw mobiliteit als u tijdelijk hulp nodig heeft.

Neem vooraf contact op met de locatie van uw keuze.
U kunt hiervoor terrecht bij:

 • Woonzorgcentrum Hoogstaete, Smithlaan 1, Sittard.
  Telefoon: 088 – 458 66 66
   
 • Woonzorgcentrum de Kollenberg, Pres. Kennedysingel 24,
  Sittard, telefoon: 088 – 458 40 00
   
 • Wijksteunpunt De Gelderhof, Gelderhof 1, Sittard.
  Telefoon: 046 -  458 78 57 

  Wijksteunpunten:

  In onze afdeling zijn er 2 wijksteunpunten beschikbaar waar u ook kunt binnenlopen voor een kopje koffie.
  U kunt er in gesprek komen met andere wijkbewoners of een activiteit doen. U bent welkom in:
   
 • De Oase, Bachstraat 51,  tel. 451 41 60
 • De Gelderhof, Gelderhof 1, tel. 458 78 57

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
 • Evenementen en festivals
 • Buitenactiviteiten
 • Kunst en cultuur
 • Bezoekwerk