Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Carnavalsposter van Miriam Vleugels voor de Zonnebloem Sittard Stad

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Marotte, Albert Heijn Sittard en kunstenares Mariam Vleugels slaan de handen ineen. Een schilderij en posters bij Albert Heijn waarvan de opbrengst bestemd is voor de seniorenzitting.

De inspiratie voor het schilderij kwam door de twee intiatiefnemers; de Marotte en Frank Ackermans de directdeur van AH. Een kleurrijk schilderij was het resultaat wat per oopbod zal worden verkocht.

Bij Albert Heijn aan de Brugstraat in Sittard is een poster van het originele schilderij te verkrijgen voor een vrijwillige bijdrage. De totale opbrengst van deze actie kan worden besteed aan de organisatie van de seniorenzittingen.

Miriam Vleugels is geen onbekende voor de Zonnebloem. Enkele jaren geleden ontwierp zij tijdens een actie op televisie al eens een schilderij in de sfeer van carnaval. Ook toen werd de opbrengst van € 1111.11  aan de Zonnebloem Sittard Stad beschikbaar gesteld.

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk