Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde seniorenzitting Zonnebloem en Marotte

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdagmiddag 24 januari ontvingen de vrijwilligers van de Zonnebloem Sittard Stad ruim 650 gasten voor de 9e seniorenzitting in de stadsschouwburg van Sittard.

Vorst Marotte en Prins Leon 1 ontvingen de gasten weer persoonlijk en met medewerking van de Marotte was er sprake van een fraai gepresenteerd programma.

Het groots opgezette evenement voor ouderen tijdens de carnaval kon terugkijken op een succesvolle middag. Een vermakelijke start met het kolderiek trio de Geraniejums gevolgd door een optreden van Kartousj met een gevarieerd repertoire zorgde al voor de pauze voor een uitstekende stemming.

Voor de pauze ontving bestuurslid Jan van Eeten uit handen van Vorst Frits 1 de jaarorde voor zijn jarenlange inzet bij de organisatie en verkoop van de kaarten voor deze zitting.

Na de pauze zorgde Math Dirks met zijn optreden weer voor veel beleving door het ten gehore brengen van echte Sittarde liedjes met bijzondere herkenning voor veel gasten die met enthousiasme meezongen.
Fer Naus wist met zijn buut als cruise kapitein de zaal te laten genieten met een gulle lach. Na de afsluiting met Christel en Quin met vele bekende liedjes ontvingen alle gasten weer een Nonnenvot gemaakt en uitgedeeld door de Nonnevotteclub.

Dankzij sponsorbijdragen blijft het mogelijk om de entreeprijs laag te houden, een gratis drankje in de pauze aan te bieden, de garderobe te verzorgen en iedereen aan het einde van de middag een Nonnenvot te geven.

Ook voor volgend jaar zal worden geprobeerd de entreeprijs niet te verhogen. De Zonnebloem Sittard Stad is dan ook verheugd met het initiatief van Albert Heijn en Kunstenares Mirjam Vleugels om een speciale carnavalsposter te ontwerpen.
De poster is te verkrijgen bij Albert Heijn aan de Brugstraat tegen een vrijwillige bijdrage en het schilderij zal worden verkocht. Deze bijzonder actie is een mooi vervolg op een eerdere samenwerking tussen de Zonnebloem en Mirjam Vleugels. De totale opbrengst van deze bijzonder actie zal ten goede komen aan de senioren zitting waardoor er ook in 2019 weer een seniorenzitting kan worden georganiseerd.

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk