Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem ontvangt cheque van Jan Linders.

Zonnebloem afdelingsnieuws

De vrijwilligers van de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West mochten een cheque van bijna € 3500.00 in ontvangst nemen van supermarkt manager Eric Gubbels.

GESLAAGDE ACTIE JAN LINDERS EN DE ZONNEBLOEM SITTARD.

Supermarkt Jan Linders Sittard overhandigde afgelopen een bijzondere cheque van € 3486.00 aan de vrijwilligers van de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West.

Dankzij een aardbeienactie en kersttollen actie in de Sittardse supermarkt en bijzondere acties zoals het verkopen van Nonnevotten, eigengemaakte wafels, en pindarotsjes door de Zonnebloem vrijwilligers kon dit recordresultaat worden bereikt.

Met al deze verschillende acties kon in 2017 een groot bedrag worden opgehaald wat door het Jan Lindersfonds werd verdubbeld. Een prachtig resultaat met dank aan de positieve inzet van de supermarkt om ook het lokale goede doel te steunen.

Dankzij een mooie samenwerking tussen de afdelingen Sittard Stad en Sittard West kon het mooie totaalbedrag van ruim € 7000.00 in ontvangst worden genomen.
Beide afdelingen kunnen dankzij deze bijdrage van het Jan Linders Fonds de Zonnebloem gasten extra aandacht schenken en activiteiten aanbieden.

Op de foto in het midden supermarkt manager Eric Gubbels die de cheque met het recordbedrag aan de Zonnebloem vrijwilligers overhandigde.

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk