Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobank Clubkas Actie Sittard Stad

Ook dit jaar doet de afdeling weer mee aan de Clubkas Campagne. Zoals u weet draagt de Rabobank de lokale samenleving een warm hart toe.

Klanten, die op 1 januari 2018 lid waren van Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen stemmen van 8 tot en met 23 mei 2018.

Hoe meer stemmen we krijgen hoe groter het aandeel zal zijn wat we uit de beschikbare geldmiddelen mogen ontvangen.

Als u het werk van de Zonnebloem afdeling Sittard Stad steunt en ons de mogelijkheid wilt blijven geven de gasten van de Zonnebloem aandacht te blijven geven. STEM DAN OP ONS.

Dankzij de bijdrage kunnen onze vrijwilligers de gasten blijven bezoeken en blijft het mogelijk een groot aantal activiteiten te organiseren tegen beperkte kosten. Zo kunnnen velen deelnemen aan lokale activiteiten in de societeit en diverse uitstapjes.

Wilt u donateur worden neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling.

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk