Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Succesvolle seniorenzitting Zonnebloem en Marotte

Woensdagmiddag 13 februari genoten ruim 750 gasten in stadsschouwburg van Sittard voor de 10e seniorenzitting.

Woensdagmiddag 13 februari werden meer dan 750 gasten verwelkomt in de uitverkochte stadsschouwburg van Sittard voor de 10e seniorenzitting.
Het jaarlijks terugkerende evenement tijdens carnaval voor de ouderen in onze Sittard en omstreken.

Alle gasten werden weer persoonlijk door Groot-vorst Harie I en Prins Rob I ontvangen in de hal van de schouwburg. Dankzij de goede samenwerking tussen de Zonnebloem en de Marotte was er wederom een sprankelend programma samengesteld.

Het groots opgezette evenement voor ouderen tijdens de carnaval kon terugkijken op een zeer succesvolle middag. De aftrap werd verzorgd door het Kenjerliedje van Sjtadssjool direct gevolgd door een vermakelijke start met voor de pauze al de eerste buut van de middag met Jan Geraedts met zijn “brokkenpiloot”.

Frans Theunisz wist met zijn herkenbare repertoire de senioren in een echte carnavalsstemming te brengen. Al voor de pauze was er sprake van een uitgelaten en gezellige stemming.

Het bestuur en vrijwilligers werden door de Marotte bedankt voor hun jarenlange inzet en fijne samenwerking om deze speciale seniorenzitting mogelijk te maken. Namens het bestuur en vrijwilligers mocht Ruud de Pree de jaarorde van de Marotte in ontvangst nemen. Met veel enthousiasme zal in 2020 de 11e  seniorenzitting worden georganiseerd waarbij er een heel verassend en bijzonder programma zal worden samengesteld.

Alle gasten werden tijdens de pauze getrakteerd om een consumptie naar keuze om daarna te kunnen blijven genieten van diverse lokale artiesten.

Na het tienerliedje van Veier - G kon er genoten worden van de bijzondere buut van Wiel Vinken die met zijn “kerst inkoupe doon” de zaal liet genieten en er regelmatig sprake was van een gulle lach.

Paul Jean Jessen, Jan van Daal en René Haustermans brachten een groot aantal herkenbare Zittesje liedjes ten gehore. Met hun wervelend optreden zorgden zij voor veel beleving door het ten gehore brengen van echte Sittarde liedjes met bijzondere herkenning die door alle gasten met enthousiasme werden meezongen.

De middag werd afgesloten door Beppie Kraft. Zij heeft al regelmatig een optreden mogen verzorgen op de seniorenzitting wat altijd bijzonder wordt gewaardeerd. Ook dit jaar heeft iedereen weer kunnen genieten van een enthousiaste en spetterend optreden met een scala aan bekende liedjes die uit volle borst werden meegezongen.

Een heerlijke, sfeervolle carnavalsmiddag waarbij alle gasten dankzij de medewerking van de Nonnevottenclub naar huis gingen met een Nonnenvot.

Jack Vahsen

046-4523762
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Evenementen en festivals
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk