Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkelweek met Zonnebloem Spaarndam

Zonnebloem afdeling

Donderdag 15 november ging ik samen met Ria om 09.30 uur twee gasten ophalen voor de winkelweek.

 

Natuurlijk stonden zij al te wachten, want oh jee wat hadden zij er zin in. In de auto werden de boodschappenlijstjes al besproken. Want wat is het leuk om zélf bijvoorbeeld schoenveters te kopen, of een cadeau voor iemand anders!

Maar eerst naar Schalkwijk, waar we werden opgewacht door een collega vrijwilliger die de rolstoelen met boodschappennetjes al klaar had staan.

Eerst lekker aan de koffie, met gebak. Heerlijk! Ook hier zijn vrijwilligers van de regio druk in de weer. Het binnenplein is omgetoverd tot een zonnebloemplein, waar de gasten even gezellig kunnen genieten in een apart gedeelte. Het ziet er heel gezellig en herkenbaar uit.

Al snel gaan we, apart van elkaar, winkelen en de eerste nieuwe schoenen zijn al binnen een half uur gekocht! De bagagenetjes puilen al snel uit van alle boodschappen.

Om 13.00 uur worden we voor de lunch verwacht. Een heerlijk warm saucijzenbroodje en 3 rijk belegde grote bollen in een handige zak. Alles van Bakker Vink.

’s Avonds zal menige gast nog het restant opeten denk ik, want wat teveel was werd keurig in de zak mee naar huis genomen.

Nog even de laatste winkels bezoeken en dan gaan we rond 15.00 uur moe maar voldaan weer richting Spaarndam.

Ik heb het zelf nu voor de 3e keer gedaan, en het is zó leuk en dankbaar om te doen. Voor mijn gasten is het echt een hoogtepunt!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

023-5383155
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk