Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Spaarndam fietst mee!

Zonnebloem afdeling

Op zondag 13 september hebben 14 mensen met een groot hart voor de Zonnebloem meegefietst tijdens het grote fietsevenement van de Rabobank.

Op zondag 13 september hebben 14 mensen met een groot hart voor de Zonnebloem meegefietst tijdens de grote Sposortocht van de Rabobank. Hoewel het weer de voorafgaande dagen niet veel goeds voorspelde, konden we toch genieten van een prachtige zonnige dag. Vanuit ons startpunt bij boerderij Zorgvrij, waar een jeugdkoor het geheel muzikaal opluisterde, fietsten we via Velserbroek naar de pont bij IJmuiden. Vandaar ging de tocht via Beverwijk naar Heemskerk. Onderweg moesten bij verschillende posten de benodigde stempels gehaald worden. De weg terug ging over de dijk, met een straffe tegenwind, naar 'pontje Buitenhuizen'. We eindigden weer bij boerderij Zorgvrij. Mede door het weer, maar zeker ook door het enthousiasme van de hele groep, was het een prachtige tocht! Rabobank, bedankt voor een prachtig uitgezette fietstocht en de sponsoring voor de Zonnebloem Spaarndam!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

023-5383155
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk