Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Buurtcontactpersonen gezocht

Het team van buurtcontactpersonen is op zoek naar uitbreiding van het team. Heb je 1 of 2 uur per week de tijd en vind je het leuk om te mensen samen te brengen en de wijk beter te leren kennen?

DAN IS DIT JE KANS!

Al in 5 wijken van de stad Utrecht is een buurtcontactpersoon actief die deelnemers en vrijwilligers bij elkaar brengt. Wij zijn op zoek naar versterking, zodat elke wijk een eigen buurtcontactpersoon krijgt.

Wat ga je doen?

Je bent de spreekwoordelijke spin in het web in je eigen wijk. Je administreert en coördineert huisbezoeken in je eigen wijk. Je koppelt mensen die graag een huisbezoek willen op basis interesses en wensen aan elkaar. Jij zorgt dus voor de ideale match!

Je overlegt natuurlijk ook met de andere buurtcontactpersonen om zo ervaringen uit te wisselen en ervoor te zorgen dat je er nooit alleen voor staat. Je begeleid andere (bezoek) vrijwilligers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden waar bij je nauw luistert om te zien of er een sprake is van een goede match. Ook kun je een fanatische bijdrage leveren aan de verschillende themabijeenkomsten waarin het bezoekwerk en het jaarthema centraal staan.

Welke eigenschappen heb jij nodig om in deze rol succesvol te kunnen zijn?

 • Je bent sociaal vaardig en beschikt over een gezonde dosis mensenkennis.
 • Je wilt graag een verschil maken in het leven van mensen.
 • Je vindt luisteren belangrijker dan praten.
 • Je bent integer en hebt het vermogen jezelf in te kunnen leven in de situatie van een ander.
 • Je hebt voldoende organisatorische kwaliteiten om de ideale match te kunnen maken.
 • Verder ben je natuurlijk een teamplayer (alleen ga je sneller, samen kom je verder!).

Het is helemaal handig (dus niet noodzakelijk :-) als je kennis hebt van diensten en instellingen in de welzijns- en gezondheidssector in Utrecht.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Voldoening door andere mensen te helpen
 • Afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer
 • Een mooie aanvulling op je dagelijkse leven en het biedt verbindingmet anderen
 • Ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden
 • Nieuwsbrief voor vrijwilligers
 • Aanvullende verzekering gedurende werkzaamheden voor de Zonnebloem

En natuurlijk worden de kosten die gemaakt worden voor de uitvoering van de functie uiteraard vergoed. 

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Nora Dankers

Tel. 06-46268910 / Email: Nora.dankers@zonnebloem.nl

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en
kijk uit naar
mooie prijzen!

Koop nu een lot

Elly Ros

06-51223152
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?