Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Secretaris gevraagd!

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en betrokken bestuur en team van vrijwilligers dat alles op alles op alles zet om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Wat ga je doen?

Het is een super veelzijdige functie waarin je zelf een hoop initiatief kan en mag nemen. Zo bereid je onder andere bestuursvergaderingen voor die je natuurlijk zelf ook bijwoont en waarvan je de notulen maakt. Daarbij hoort natuurlijk ook het maken van de jaarverslagen en de begroting. Je werkt daarnaast samen met andere regiobesturen en denk mee met de ontwikkeling van het beleid waardoor je zelf ook (mede) richting kan geven aan de koers van de vereniging!

Je kunt je organisatorische vaardigheden aanwenden om het archief en de vrijwilligers administratie bij te houden en te stroomlijnen. De Zonnebloem is natuurlijk niet de enige organisatie in de regio en dus werken we (in sommige gevallen) samen met andere organisaties en lokale overheden. Jij gebruikt je communicatieve skills om deze contacten te onderhouden.  

Welke eigenschappen heb jij nodig om in deze rol succesvol te kunnen zijn?

 • Je bent nauwgezet en stipt en je kunt aandachtig werken
 • Je bent representatief
 • Je durft zelfstandig beslissingen te nemen
 • Je beschikt over organisatorische kwaliteiten en zelf organiserend vermogen
 • Verder ben je natuurlijk een teamplayer (alleen ga je sneller, samen kom je verder!)

Wat is de tijdsinvestering per week?

De werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Voldoening door andere mensen te helpen
 • Een fantastische aanvulling op je cv
 • Afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer
 • Ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden
 • Nieuwsbrief voor vrijwilligers
 • Aanvullende verzekering gedurende werkzaamheden voor de Zonnebloem

Heb je interesse?

Neem dan contact op met David van de Waal

Tel. 06-29080143 / Email: david.van.de.waal@gmail.com

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Elly Ros

06-51223152
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?