Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Intratuin te Meppel

Zonnebloem afdeling

Dinsdag 24 november 2015 zijn wij als de Zonnebloem afdeling Staphorst met 33 personen naar de Intratuin geweest.

We vertrokken met de gasten rond 14.00 uur vanuit de Berghorst met de bus van de Berghorst en auto’s van vrijwilliger richting Meppel.

Intratuin is één van de vele mooie vestigingen in de provincie Overijssel en heeft een uitnodigende en warme sfeer. In dit geval een prachtige kerstsfeer. Na het eerste deel, o.a. prachtige verlichte kerstbomen gezien te hebben werden de gasten en vrijwilligers getrakteerd op koffie en gebak, apfelstrudel met slagroom enz. Het serveren verliep een beetje moeizaam maar hopelijk heeft een ieder het toch goed doen smaken. Het tweede deel van de winkel werd doorlopen, wat spulletjes en plantjes gekocht.

Zo rond half vijf, vijf uur zijn we met het grootste deel gasten en vrijwilligers doorgereden naar pannenkoekenhuis De Lichtmis. De meesten waren wel toe aan een pannenkoek en hopelijk heeft een ieder het goed doen smaken. Rond 20.00 uur waren we met z’n allen weer terug. Het doel was toch ook en hopelijk zijn we daar in geslaagd om de gasten een leuke middag te bezorgen. 

Henk Dozeman

0522-461620
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk