Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muzikale middag Basse/Bloemendag

Aanwezig: 33 gasten en 12 vrijwilligers

STEENWIJKERWOLD

Gezellige middag

De Zonnebloem in Steenwijkerwold, Tuk en Willemsoord heeft onlangs een gezellige middag in buurthuis De Basse gehad. De middag werd muzikaal verzorgd door Jules van Brussel vergezeld van zijn accordeon. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er lustig op los gezongen, dit varieerde van de Zuiderzee ballade tot aan Brandend Zand. Er kon worden meegezongen vanuit de muziekboeken die hij had meegenomen. 

Ook werden er deze middag de plantjes uitgereikt in het kader van de bloemendag. Dit werd mede mogelijk gemaakt door GroenRijk Tuk.

Iedereen ging dan ook tevreden en voldaan naar huis.

Bij de 31 niet aanwezige Zonnebloemgasten werd de dag erop door onze vrijwilligers het bloemetje bezorgd.

 

 

 

Trudy Oostelbos

0641531831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk