Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersuitje Thialf/Maargieshoeve

Aanwezig: 17 vrijwilligers

Rond de middag vertrokken we vanaf de parkeerplaats sportgebouw Steenwijkerwold met 17 vrijwilligers naar het Schaatshart van de Wereld en dé thuisbasis voor Schaatsend Nederland: 

Thialf te Heerenveen

Na eerst een "bakkie" te hebben gedaan, werden we door een medewerker van Thialf rondgeleid, achter de tribunes, erop, machinekamer, krachthonk etc. Bij foto's van (oud) schaatsers werd ook nog veel informatie verkregen. Kortom een prachtige ervaring.

Na afloop reden we richting Steenwijk, om precies te zijn De Maargieshoeve te Kallenkote. Hier werden we verrast met live-muziek van Sensire en koffie/thee en/of een drankje.

Vervolgens gingen we een klein stukje verderop naar Het Maargies Kooklokaal, waar we van een heerlijke maaltijd hebben genoten.De kernwoorden die passen bij deze plek zijn: kleinschaligheid, gemoedelijk, sfeervol, gezamenlijk eten en samenzijn.

Het was een bijzonder geslaagde dag. Dank E&M.

Trudy Oostelbos

0641531831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk