Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Paasmiddag Twello Noord West

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 4 april vond in zaal de Groot in  de Vecht de paasmiddag plaats voor afdeling Twello Noord West.

Voorzitster Erna Spekreyse verwelkomde iedereen en toonde zich verheugd over de grote opkomst.

Voor deze middag was de heer Bakker uit Amsterdam uitgenodigd.

Deze pianist, filmer en verhalenverteller toonde in zijn programma “ Twaalf maanden Nederland” zijn veelzijdigheid. In drie blokken van vier maanden  behandelde hij evenzovele thema’s, ingeleid door een Russisch gedicht . Daarbij werd een thema en/of stad toegelicht.  De vertoonde film werd door hem zelf begeleid op de piano. De klassieke muziek ondersteunde de beelden passend.

Zo was voor de maand mei b.v. de provincie Utrecht aan de beurt, waarbij beelden vertoond werden van de sterren wacht, opnamen van de maan, de maanwandelingen uit de vorige eeuw en vooral het prachtige beeld van onze planeet, genomen vanaf de maan.

Tijdens de pauzes was er uiteraard voldoende tijd om na te praten. Al met al een zeer geslaagde middag.

 

Wil Kolkman

0571-271294
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?