Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Henk van Baalen vertelt… en Weer twee jubilarissen bij de vrijwilligsters

Voorjaarsbijeenkomst bij de Groot met de Soos de Vecht

DE VECHT.- Afgelopen week zijn de mensen van de Zonnebloem Twello-West, Terwolde/Nijbroek en de soos van De Vecht weer bij elkaar gekomen voor een gezellige en ook leerzame middag in één van de zalen van Zalencentrum De Groot op De Vecht. Henk van Baalen uit Deventer kwam de ouderen bijpraten over alle cultuurhistorische en monumentale bezienswaardigheden van het door hem zo geliefde Deventer. Gelukkig had hij in zijn beamerpresentatie en ook in zijn virtuele wandeling rekening gehouden met zijn publiek, want ook het vele fraais aan de linker IJsseloever, Twello, Terwolde en Welsum met name werd in historisch perspectief gezet, met gevoel voor het vele natuurschoon en de monumentale boerderijen, speciale vergezichten en onwaarschijnlijk fraaie natuurschoon. Van Baalen heeft niet alleen met zijn stadswandelingen in Deventer een naam hoog te houden, ook zijn met veel droge humor doorspekte vertellingen raken doorgaans zijn publiek. Dat was op De Vecht zeker niet minder. De klanten van de Zonnebloem, die tijdens de meeste bijeenkomsten bijna niet stil te krijgen zijn, omdat ze altijd heel veel met elkaar bij te praten hebben, luisterden gefascineerd naar de verhalen van de, inmiddels beroeps, verhalen verteller, waarbij voor de meesten regelmatig zeer herkenbare plaatsen of situaties passeerden. Met andere woorden, het was mooi man.

Tijdens de bijeenkomst kon Erna Spekreijse twee jubilarissen uit het legertje vrijwilligers in het zonnetje zetten. Anneke Huisman en Jannie Nijland zijn al weer 25 jaar als vrijwilliger actief bij de Zonnebloem. Zij kregen naast dank en applaus van hun achterban, de gouden speld van de vereniging, een oorkonde en natuurlijk de gebruikelijke bos bloemen uitgereikt en opgespeld.

https://www.flickr.com/photos/regiovoorstzonnebloem/albums/72157664875968567

Wil Kolkman

0571-271294
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?