Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Busreisje op 4 juni 2018

Met de bus naar Harskamp waar men werd vermaakt met onder andere zang, dans, goocheltruckjes, bingo, komische acts en vrolijke kwinkslagen.

Om 10.30 uur verzamelden zich 50 gasten op de parkeerplaats van SV Twello om naar de Harskamp te gaan. Na aankomst konden de gasten genieten van een heerlijk diner en daarna werden we vermaakt met zang, dans, goocheltruckjes, bingo, komische acts en vrolijke kwinkslagen. De gasten zongen uit volle borst mee en genoten van de vermakelijke discussies tussen Ome Cor en Rene.

Ome Cor maakte vele dames het hof en aan ‘t einde, na de polonaise, werden deze dames bedankt met zoen en een bloemetje. Weer buiten had de grauwe lucht zich laten verdrijven door een heerlijk zonnetje. Onderweg naar huis werd er nog gestopt voor een hapje en een drankje. We kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde middag.

 

meer foto's te zijn op Flickr, via deze link:

https://www.flickr.com/photos/regiovoorstzonnebloem/albums/72157668171057817

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wil Kolkman

0571-271294
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?