Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontmoetingsdag in De Vecht

Melodieuze samenkomst van de Zonnebloem Twello Noord/West en de Soos van De Vecht

Vorige week zijn de vrijwilligers van de Zonnebloem Twello Noord/West en de Soos van De Vecht weer feestelijk met hun cliënten bij elkaar gekomen in de zaal van De Groot op De Vecht. Het was weer ouderwets druk. Allerlei nieuwtjes en wederwaardigheden werden uitgewisseld en de vele vrijwilligers liepen zich uit de naad om het de ouderen naar de zin te maken. Nou, dat lukte helemaal. Er werd genoten van taart, drank en later een uitgebreid stamppottenbuffet, terwijl daarnaast, zoals gebruikelijk het culturele aspect niet uit het oog werd verloren. De IJsselzingers namen het entertainmentdeel van de middag voor hun rekening. Dat trio, met Ans en Ria aan de toetsen van de accordeon en Ab als zingende bariton oogsten veel applaus. De clou zat het natuurlijk in de teksten van de meestal oudere Nederlandstalige of Nedersaksische liedjes, die door Ab in veel gevallen waren bewerkt en weer helemaal aansluiten bij de tegenwoordige tijd. Ook de intermezzo’s die door Ab werden opgevuld met sketches, gedichten en anekdotes oogsten bij zijn publiek heel veel genoegen. Al met al, een schitterende middag voor de ouderen met een positieve boodschap door het trio van de IJsselzingers.  

Meer foto's zijn via deze link te bezichtigen:

https://www.flickr.com/photos/regiovoorstzonnebloem/albums/72157700338717062

 

Wil Kolkman

0571-271294
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?