Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem afdeling Twello-Zuiderwijk en een middag met Dorus gehad.

dsc01331-2jpg

Ruim vijftig gasten en medewerkers van de afdeling Zonnebloem Twello-Zuiderwijk hebben een geweldige middag gehad met Dorus.

Na de koffie met wat lekkers en het welkom door voorzitter Ron kondigde Dorus zichzelf aan.

Voor degene die de echte Dorus (Tom Manders) gekend of gezien hebben op tv...je zou zweren dat hij hier weer in levende lijve voor je stond. De maniertjes, de mimiek, de timing en de interactie van Dorus met het aanwezige publiek grenst aan een bijna griezelige, maar tevens ook zeer komische, precisie.

Alle bekende Dorus acts passeren de revue..... de twee motten, muizenvallen, en vele andere acts.

Dorus (de parodie) treedt al 23 jaar in de voetsporen van Dorus. Toen Dorus dertig jaar geleden overleden was, werd zijn zoon uitgenodigd in een TV programma. Tijdens deze show vertelde meneer Manders dat Derk te Riet (Dorus de parodie) de enige echte persoon was die het werk van zijn vader voort liet bestaan.

Dorus gaf zelf aan dat het aanwezige publiek in Twello in tegenstelling tot andere groepen een dikke tien verdiende.

De Zonnebloem en Dorus hebben van elkaar genoten.

Als afsluiting hadden Theo Dollenkamp en Ron Ehlebracht aangeboden om mee te doen aan het bekende Borstellied.

Opgetuigd met stofjassen, pruiken en natuurlijk borstels werd de versie van het borstellied ten gehore gebracht. “Gek doen naast zo’n mafferik als Dorus is meer dan een feestje”, aldus Ron.

De drankjes en de warme hapje hebben de middag gecomplementeerd.

De gasten en de medewerkers gaven aan dat dit de mooiste, leukste middag is geweest tot nu toe.

Dit legt de lat voor het bestuur van de afdeling weer een stuk hoger. Hoe kunnen zij dit geweldige optreden een volgende keer over treffen?

Reactie van het bestuur...we gaan er voor, we houden van een uitdaging!!

Al met al was het een middag om niet meer te vergeten.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken