Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kleine Activiteit Fietsen

kleine-activiteit-fietsen-15217afb-32c7-49f3-8430-53f8d3ade2b6

3 juli 2018 van 12:30 - 17:00 uur

Fietsen op de Hoge Veluwe

Nationaal park “De Hoge Veluwe”

Gezellig "fietsen" op de Veulwe, u zit voorop en hoeft alleen maar te genieten.

U wordt thuis opgehaald en natuurlijk wordt er een kopje koffie gedronken met iets lekkers erbij.

Deze fiets is speciaal voor mensen met een beperking. Deelnemers kunnen plaatsnemen in de zitkuip op de fiets. Door het inschakelen van de accu wordt de fietser ondersteund tijdens het trappen en sturen.

De rolstoelfiets is voorzien van:

          •         verstelbare voetensteun

 eund tijdens het trappen en sturen.

          •         gewicht voorop tot ca. 100kg !!!!!!!!!!!!!

 

U kunt zich opgeven bij;

Bert Nagel

Sparrenlaan 4

3904 KB Veenendaal

E-mail: bertnagel@telfort.nl

of bellen naar 06-42 18 79 82

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk