Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kleinschalige Activiteit: Paasstukje maken

kleinschalige-activiteit-paasstukje-maken-7e82fda1-661b-454e-a34f-d90a2551edb0

17 april 2019 van 14:00 - 16:30 uur

Met een groep van maximaal 13 deelnemers gaan we een mooi paasstukje maken. Locatie Zaaltje 2e verdieping in "het Boveneind"

Met een groep van ongeveer 12 personen gaan we een paas stukje maken. Of het er uitziet als op het plaatje laat ik over aan de vrijwilligers die dit organiseren, maar het bovenstaande ziet er wel heel erg leuk uit. Laat uw creativiteit de vrije loop en sta versteld wat een kunstenaar in u naar boven komt. Het word vooral gezellig en uiteindelijk gaat u met een prachtig kunstwerk naar huis. Natuurlijk zijn er weer veel helpende handen die u kunnen assisteren bij het maken van uw eigen creatie.

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk