Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Handverzorging Raayland

14 juni 2018 van 00:00 - 00:00 uur

Handverzorging Raayland

 

Handverzorging:  Verzorgd door leerlingen van het Raayland College.

Er zijn 2 sessies op:

  • Donderdag 22 maart van 13.20 uur tot 14.10 uur voor minimaal 8 en maximaal 16 gasten.
  • Donderdag 14 juni van 13.20 uur tot 14.10 uur voor minimaal 17 en maximaal 20 gasten.

Locatie: beide dagen Raayland College.

Mochten er niet genoeg gasten zijn dan kunnen begeleidende vrijwilligers meedoen aan deze handverzorgingssessie.

Gasten kunnen zich opgeven om beide keren aan deze sessies deel te nemen. De leerlingen maken naamkaartjes van de deelnemers. Uiterste opgave datum 2 weken vóór de genoemde data.

Gelieve opgave op naam (gast en vrijwilliger) te doen aan henk.lubbers@ziggo.nl

Beide dagen worden voor het eerst georganiseerd in de vorm van een “toets”, hetgeen betekent dat de leerlingen elke individueel een waarderingscijfer krijgen van de leraar. Er wordt dan niet allen gelet op de handverzorging, maar ook alles erom heen zoals ontvangst, thee en koffie serveren, etc.

 

 

 

 

 

 

 

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?