Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

High Tea bij Zonnebloem afdeling Oicastrum 4-2-2015

De afdeling Zonnebloem van de kerkdorpen Oirlo, Castenray en Oostrum (Oicastrum) organiseerde deze week een High Tea voor  gasten en vrijwilligers. Dit werd geheel verzorgd door eigen vrijwilligers. Zij hadden aangeboden om thuis iets lekkers te maken.

Wat is High Tea?

Dit is een gewoonte uit Engeland, die ontstaan is rond 1840 en deze traditie bestaat nog steeds. Wij Nederlanders hebben deze leuke traditie overgenomen. Het staat in het teken van thee drinken in vele soorten en een lichte maaltijd met hartige en zoete hapjes.

Enthousiaste vrijwilligers hadden gezorgd voor 2 soorten soep, hartige gerechtjes en natuurlijk ook vele soorten zoete hapjes. Je kon het niet bedenken of het was er. Wafels, kruimelvlaai, muffins, slagroomkoek en een overheerlijke kwarktaart. De gasten werden verwend en het was bijzonder gezellig.

Er staan allerlei nieuwe activiteiten op het programma voor dit jaar. Dit was de aftrap. Dankzij een geweldig team vrijwilligers  werd het voor 51 deelnemers een zeer geslaagde middag.

Een glimlach op ieders gezicht.. Daar doen de vrijwilligers het voor.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?