Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziek- en verteltheater 20-5-2015

Prachtig vermaak

Ongeveer 120 gasten en vrijwilligers van de Venrayse Zonnebloem hebben op woensdag 20 mei een leuke middag beleefd met het muziek- en verteltheater van Henk Dethers en Frans van de Pas. In de Smelenhof te Ysselsteyn stonden Henk en Frans met grappig, herkenbaar en soms ook gevoelig entertainment op de bühne. Verhalen en liedjes over het leven in De Peel, het gezins- en  pastorale leven van decennia geleden kwamen bij de bezoekers heel goed en amusant over. Soms was één feest van herkenning. Een ode aan Dora in de vorm van een fraai liefdeslied van Henk Dethers bracht de zaal in vervoering. Blijkens het klaterend applaus en positieve reacties na afloop hebben de aanwezigen genoten van deze voorstelling.

De afdelingen Burggraaf en Bruukvelt konden deze middag organiseren met de opbrengst van de door hen verzorgde tombola tijdens de fietsvierdaagse afgelopen zomer. Daarom waren ook enkele bestuursleden van de F4D aanwezig.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?