Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Mia Beterams 23-9-2015

Op 23 september 2015 heeft Mia Beterams een punt gezet achter haar bijna 28-jarige loopbaan als vrijwilliger bij de Zonnebloem. Ze is al die jaren actief geweest in Venray, bij de afdeling Bruukvelt. In al die jaren heeft ze heel veel gasten bezocht en bijgestaan tijdens de activiteiten die voor hen plaatsvonden. Bovendien is ze zes keer meegegaan als vrijwilliger tijdens de Zonnebloem vacantieweek die de regio organiseert. Ook heeft Mia op een zeer aimabele manier samengewerkt met de andere vrijwilligers en met het bestuur. Niets was haar teveel. Mia is van grote betekenis geweest voor veel zonnebloemgasten en voor de afdeling Bruukvelt. Die waarde is niet in euro's uit te drukken. We zijn haar veel dank verschuldigd. Voorzitter Jo van Lieshout heeft die dank aan Mia overgebracht tijdens de vrijwilligersbijeenkomst. De vrijwilligers hebben dat met een flink applaus kracht bijgezet.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?