Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Opschoondag 10-10-2015

Opschoonactie

Zaterdag 10 oktober 2015 werden wij om 13.00 uur bij de opslag plaats van Monsdal verwacht om deel te nemen aan de opschoondag van de gemeente Venray.

Er hadden zich voor deze middag 10 verenigingen aangemeld om te helpen.

We werden verwelkomd door Karlijn Versteegen van Synthese.

Daarna kregen we een chauffeur aangewezen die ons bracht naar de plaats waar je rommel kon opruimen.

Onze afdeling Bruukvelt werd in het buitengebied van Venray, omgeving Beekweg, gedropt.

Na anderhalf uur was er even pauze waarin wij de kleine versnapering konden nuttigen die we bij het vertrek hadden gekregen.

Daarna hebben we nog dik anderhalf gewandeld en opgeruimd.

De onderlinge samenwerking tussen de vrijwilligers was erg gezellig.

Dit project is voor herhaling vatbaar.

Op deze manier hebben enkele vrijwilligers er voor gezorgd dat er weer wat meer geld in het laatje komt van de afdeling.

 

Ine, Corry, Nellie en Marij (die bovenstaand verslagje maakte) bedankt voor jullie inzet.

Jo van Lieshout

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?