Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Trekking loterij 26-10-2015

Wim en Harrie bij trekking

Wim Lammertink en Harrie Francken waren op uitnodiging aanwezig bij de trekking van de loterij te Breda op maandag 26 oktober. Wim mocht de trekking starten door de bussen van de zegeling te ontdoen. Op de website van De Zonnebloem staat informatie over de trekking en ook onderstaand mooie verhaal waarom Wim en Harrie er bij mochten zijn. Een paar foto's van Harrie en twee van de landelijke website geven een indruk.

Bruukvelt: “Wees alert!”

Ook aanwezig tijdens de trekking was meneer Lammertink uit Venray. Sinds 8 jaar vrijwilliger, en iemand die tijdens de lotenverkoop alert is op kansen. Ook dicht bij huis. “Ik organiseer koffieochtenden en de nieuwjaarsreceptie voor bewoners van het appartementencomplex waar ik woon.” Deze zomer ontstond er onrust over de huursom van de appartementen. Meneer Lammertink organiseerde een bijeenkomst waar de woningcorporatie de uitkomst – een huurverlaging – kwam bekendmaken. “Ik stelde ze voor om met een mooi gebaar het ijs te breken: een gratis Zonnebloemlot voor elke bewoner.”

Mede dankzij deze actie kwam de afdeling Bruukvelt op een totaal van 2.160 verkochte loten uit. “Er zit elk jaar weer een stijgende lijn in”, zegt vrijwilliger Harrie Francken. Ook in Venray is de aanpak veelzijdig. “We hebben bijvoorbeeld met drie winkeliers afgesproken dat we op zaterdagen in of net buiten hun winkel mogen staan. Dat heeft 300 loten opgeleverd. Daarnaast motiveren we elkaar voor het verkoopwerk langs de deur. Af en toe een peptalk. En vooral elkaar eraan herinneren dat we met de opbrengst van de loterij extra activiteiten kunnen organiseren. Als je het resultaat ziet van het werk… Dat motiveert!”

 

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?