Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jong voor Oud 13-10-2015

Concert Jong voor Oud in het Theehuis van het Odapark

Op dinsdag 13 oktober genoten ruim 90 deelnemers en vrijwilligers  van een concert in het Odapark.

De optredens werden verzorgd door 4 jonge musici die studeren aan het conservatorium van Maastricht. Het evenement werd door de Zonnebloem in samenwerking met de Stichting Muziek Jong voor Oud georganiseerd. De Stichting Muziek Jong voor Oud is een organisatie die een verbinding maakt tussen jongeren en ouderen en een link legt tussen muziek, cultuur, welzijn en zorg. Het biedt jonge musici de gelegenheid om podiumervaring op te doen.

Voor de pauze werden werken van o.a. Bach, Mozart en Offenbach uitgevoerd door Anna Agnes Nagy op cello en Jorg Dautzenberg op piano.

Na de pauze was het repertoire wat luchtiger met een aantal meezingers zoals het Dorp, Tulpen uit Amsterdam en zelfs Limburgse liedjes. Deze werden uitgevoerd door Ben van Daal op piano en zang van Rob Reyners.

De middag werd gepresenteerd door John Paris.

 

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?