Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner Zonnepitten 7-12-2015

Kerstdiner Zonnepitten, 7 december 2015, aangeboden door Jumbo. 

Uitnodiging kwam, ik had erover gehoord van vorig jaar, dacht bij mezelf geef je op en dan zie je wel. Mocht de 7e komen, regiotaxi gebeld, kwam veel te vroeg. Samen met nog en andere deelnemer uit hetzelfde busje, werden we hartelijk ontvangen door Ans en haar twee koks, mannen! Even gezeten, iedereen druppelde binnen kwam een van de koks met een heerlijke appeltaart, eerst rondje koffie met appeltaart, gebakken door zijn vrouw.

Eten hadden ze heerlijk bereid. Aan tafel stelde Ans voor een voorstellingsrondje te doen, ik geloof dat we tot de helft gekomen zijn. Vele verhalen kwamen los, het ene nog leuker dan het andere, iedereen haakte erop in en we konden nog eens goed lachen. Heerlijk.

Om half acht kwam ons busje weer, tijd was omgevlogen. Voldaan ging ik naar huis. 

Ankie Sormani

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?