Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering Bruukvelt 22-12-2015

Sfeervolle kerstviering Bruukvelt

 

Met maar liefst 79 personen hield de afdeling Bruukvelt op 22 december een kerstviering in Anno 54 te Venray. Het werd een sfeervolle bijeenkomst, waarbij Ruud Willems de pastorale begeleiding voor zijn rekening nam. In een aantal vertellingen, gedichten en verhalen wist hij de viering inhoud te geven. Klarinetspelers van het kunstencentrum Venray, onder leiding van Jacqueline Roodbeen namen de muzikale noot voor hun rekening. En dat deden ze op een mooie wijze, waarbij de aanwezigen regelmatig werden uitgenodigd om mee te zingen. Daarmee leverden de aanwezigen een actieve bijdrage aan de viering. En natuurlijk werd er genoten van een heerlijk diner, waarvoor enkele leerlingen van het Raayland College in het kader van hun maatschappelijke stage mooie menukaarten hadden gemaakt. Zij verwelkomden ook de gasten en vrijwilligers bij de garderobe. Een tijdens de viering gehouden collecte bracht ruim € 200,- op.  Dit jaar werd de opbrengst overgemaakt aan de Vrijwillige Palliatieve Thuiszorg (VPTZ).

Een mooie en gezellige middag mede dankzij de inzet en het goed voorbereidende werk van de activiteitencommissie.

Nelly de Haas

0478-583837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?